INFORMACJE - PIECE DO PIZZY OPALANE DREWNEM, WYPOSAŻENIE GASTRONOMII | GASTROPIEC

Idź do spisu treści

Menu główne

INFORMACJE

 

 Zajmujemy się kompleksowym wyposażaniem obiektów gastronomicznych (restauracji, barów, pizzerii, hoteli, masarni, piekarni) oraz zakładów żywienia zbiorowego w profesjonalny sprzęt gastronomiczny.
Budujemy piece do pizzy opalane drewnem w sposób tradycyjny, według włoskiej technologii. Doświadczenie zdobyte przez wiele lat pracy pozwala nam być  liderem tej branży na rynku krajowym. Wprowadzamy innowacje by wyjść naprzeciw najbardziej wymagającym klientom.
      W naszej sprzedaży pojawiły się piece mobilne. Piece mobilne mają taka samą wydajność a dodatkowo  mają  tą zaletę, że możemy je przemieścić z jednego środowiska w drugie. Zaletą pieca jest jego"przenośność", co pozwala na wielokrotne użycie go w przypadku zaprzestania działalności lub zmiany lokalizacji. „Nasze piece do pizzy opalane drewnem są w stanie  spełnić  wszystkie Twoje potrzeby!” Nasze piece mobilne wysyłamy na całą Europę!
Czy zastanawiałeś się kiedyś dlaczego klienci Twojej pizzerii raz przychodzą do Ciebie innym razem do konkurencji? Być może Twoja pizza niczym nie rożni się od tych podawanych przez inne lokale. Może pizzer, który dla Ciebie pracuje zagniata szlachetne ciasto, nakłada na nie najwyśmienitsze dodatki kuchni śródziemnomorskiej, ser i całość  wkłada do elektrycznego pieca każąc czekać Twoim klientom w nieskończoność, a gdy wreszcie wyjmie ją z fastfoodowego blaszaka krzyknie „pizza raz!”
Wyobraź sobie, że zamiast tego Twoją pizzerię zdobi piec z cegły, którą na kamiennej płycie podgrzewanej ogniem przez 3 minuty dojrzewa rumieniąca się pizza.
Obok pieca Twoi goście niecierpliwe spoglądają na brązowiejące ciasto, raczą się wonią płonącego drewna.
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu ostatniego okruszka nie uciekają szukać ciekawszych miejsc, ale zostają u Ciebie i zamawiają piwo lub wino, bo gdzie można je wypic w przyjemniejszej atmosferze niż przy płonącym ogniu Twojego pieca. Możesz być pierwszy w swoim mieście. Piec do pizzy zmieści się nawet w niewielkim lokalu.
Waga pieca to ok. 2300kg. Konstrukcja o średnicy ok.128cm mieści jednorazowo 5 pizzy o średnicy 40cm lub 6-7 pizzy o średnicy 32cm. Piece, które można zobaczyć na zdjęciach mają powierzchnię roboczą 128cm. Można je zbudować zarówno przy ścianie, w kącie, jak i na środku Sali. Pamiętaj, że nie jest to trudny do schowania sprzęt, jak w barze szybkiej obsługi, ale ozdoba Twojej restauracji. Można je obudować (piaskowcem, marmurem, klinkierem, drewnem i innymi materiałami pasującymi do wystroju lokalu).
Piec jest opalany drewnem np. dębem lub grabem. Dodatki innego drewna np. jałowca, rozmarynu mogą nadać Twojej pizzy niepowtarzalny aromat.
Przy ciągłej eksploatacji zużyjesz 2-3m sześcienne drewna, co będzie Cię kosztować jedynie 500-600 złotych.
Czas pieczenia pizzy to ok. 3 minuty, czyli dwukrotnie krócej niż w piecu elektrycznym.
Pizza upieczona w piecu z cegieł jest nie tylko wspaniała w smaku, a także rumiana i delikatnie chrupiąca. W takim piecu można również piec wyśmienite i soczyste mięsa, ryby a także wszelkiego rodzaju chleby i wiele Innych potraw, które zaskoczą Twoich klientów niepowtarzalnym smakiem i aromatem.


Zapraszamy do nawiązania współpracy z naszą firmą.


                                                                                              tel:      48/331-03-81
507-682-004
                                                                                                         504-403-274
Kielecka 27
26-600 Radom

                                                                                             e-mail: postmaster@gastropiec.pl
                                                                                                        info.gastropiec@gmail.com
                                                                                                        www.gastropiec.pl
www.gastropiec-sklep.pl



Wróć do spisu treści | Wróć do menu głównego